wat is het Duurzaam Gebouwd Congres?

Het Duurzaam Gebouwd Congres wordt al een decennium lang georganiseerd door Duurzaam Gebouwd, ieder jaar in samenwerking met 1 van de Nederlandse provincies. Eerder werden congressen georganiseerd met o.a. Provincie Fryslân (2019), Noord-Holland (2018), Groningen (2015), Utrecht (2013) en Noord-Brabant (2010). 

Het Duurzaam Gebouwd Congres is een begrip in de markt. Deelnemers op beslissersniveau delen kennis met elkaar, creëren nieuwe businesscases en vormen langdurige samenwerkingen. Raak op 6 februari 2020 in één dag geïnspireerd om aan de slag te gaan met de energieneutrale en circulaire ambities van de provincie Drenthe. Deelnemers aan de 11e editie kunnen rekenen op het maken van waardevolle verbindingen, om de volgende stap te zetten in de (regionale) verduurzaming.

Wat is het Duurzaam Gebouwd Congres?

Duurzaam Gebouwd Congres 2020 in samenwerking met de provincie DRENTHE

De energietransitie is in volle gang. Er is meer aandacht voor opslag en opwekken van duurzame energie en alternatieve vormen van warmtevoorziening. Investeringen in duurzame technologie stijgen, evenals de uitwisseling van energie de inzet van uitwisseling van energie. Naast deze versnelling rondom energie verdwijnt de toepassing van fossiele grondstoffen en werkt de bouw- en vastgoedsector toe naar een volledig circulaire economie. Tegelijkertijd knokt de bouw- en vastgoedsector voor het integreren van meer biodiversiteit in flora en fauna.

Wie kun je op 6 februari 2020 ontmoeten?

  • Provincie Drenthe
  • Gemeenten
  • Woningbouwcorporaties
  • Beleidsmedewerkers
  • Ketenpartners
  • Opdrachtgevers
  • Directieleden actief in de bouw- en vastgoedsector

 
Werk samen aan een energieneutrale toekomst en kom naar Duurzaam Gebouwd Congres op 6 februari 2020.

BEKIJK DE SPONSORMOGELIJKHEDEN  KOOP JE TICKET  

Terug naar boven