Vlogreeks: Op weg naar Duurzaam Gebouwd Congres 2019

In de aankomende maanden gaat onze Campagne Manager Jody Andernach jullie meenemen in de aanloop naar de jubileumeditie van het Duurzaam gebouwd Congres op 14 februari 2019. Telkens zal er een nieuwe VLOG worden gelanceerd, zodat jullie op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in het kader van de voorbereidingen:

Afl. 1 Samenwerkingspartner


In dit eerste item van de vlog-reeks ‘Op Weg naar Duurzaam Gebouwd Congres 2019’ maken wij onze nieuwe samenwerkingspartner provincie Fryslân bekend en neemt onze collega Jody Andernach een interview af met Gerk Jan Kuipers en Thomas Ietswaart van provincie Fryslân om te vernemen wat hun provinciale ambities zijn in het kader van het behalen van de verduurzamingsdoelstellingen voor de komende jaren. Uit dit interview zal blijken hoe zij zich momenteel inzetten voor de verduurzaming van de gebouwde omgeving en bespreken wij hoe hun beleid ten aanzien van duurzaam bouwen kan worden versterkt door de 10de editie van het Duurzaam Gebouwd Congres.


 

Afl. 2 Het thema


De tweede aflevering van de vlog-reeks ‘Op Weg naar Duurzaam Gebouwd Congres 2019’ staat online. In deze aflevering maken we het thema van het Duurzaam Gebouwd Congres 2019 bekend en gaat Jody Andernach in gesprek met gedeputeerde Michiel Schrier. Ben jij benieuwd naar het thema? Kijk dan zeker deze aflevering!.


 

Afl. 3 De locatie

In de derde aflevering van de vlog-reeks ‘Op Weg naar Duurzaam Gebouwd Congres 2019’ staat de locatie centraal. Op 14 februari 2019 verwelkomen wij je graag in het Westcord WTC Hotel te Leeuwarden. In deze vlog vertelt Jody Andernach wat je van de dag kunt verwachten en geeft ze een rondleiding. Zo zal onder andere dagvoorzitter Inge Diepman deze inspirerende dag gaan begeleiden, zullen vijf keynote sprekers het podium betreden en worden de Duurzaam Bouwen Awards uitgereikt voor meest duurzame gemeente, corporatie, project en de publieksprijs. Tot slot zullen tijdens de workshoprondes diverse koplopers je meenemen in hun best practices.


Bezoekers aan deze tiende editie kunnen rekenen op het maken van waardevolle verbindingen om de volgende stap te zetten in de (regionale) verduurzaming. Ben jij benieuwd naar de locatie? Kijk dan zeker deze aflevering!

Wil je er bij zijn 14 februari? 
Aanmelden


 

Afl. 4 Heb jij de oplossing om Friesland te verduurzamen? 

Wie heeft de oplossing om de energietransitie in Friesland te versnellen en aansprekende voorbeelden van verregaande verduurzaming? Het houdt Jody Andernach bezig in de vierde aflevering van de vlog-reeks ‘Op Weg naar Duurzaam Gebouwd Congres 2019’. De Provincie heeft vergaande ambities om de Friese steden, dorpen en het platteland energieneutraal te maken in 2050, door 10.000 huizen per jaar te verduurzamen en industrialisatie daarin een rol te laten spelen. Tevens is de ambitie dat 50% van de producten die gebruikt worden voor de verduurzaming circulair zijn en weer hergebruikt kunnen worden. In deze vlog geven we je meer inzage in de sponsormogelijkheden van het Duurzaam Gebouwd Congres en 5 redenen om sponsor te worden!


Benieuwd naar de sponsormogelijkheden?

Meer informatie


 
Terug naar boven