#VanGasLos

  1 februari 2018     Het Cultuurgebouw Hoofddorp

Vernieuwde Duurzaam Bouwen Awards beloont integrale duurzaamheid

De organisaties abcnova, W/E adviseurs, FSC Nederland en Duurzaam Gebouwd hebben hun krachten gebundeld en introduceren de geheel vernieuwde Duurzaam Bouwen Awards. De Duurzaam Bouwen Awards biedt partijen, via de aangebrachte categorieën, de mogelijkheid om zich binnen de markt te profileren op één specifiek deel van de bouwkolom. De Duurzaam Bouwen Awards worden mede mogelijk gemaakt door Bouwend Nederland, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

De Duurzaam Bouwen Awards kent drie categorieën en een publieksprijs:

  • Categorie: meest duurzame project
  • Categorie: meest duurzame woningcorporatie
  • Categorie: meest duurzame gemeente
  • Publieksprijs

Vooruitstrevend en vernieuwend

Er zijn diverse vastgestelde criteria om mee te dingen naar de awards. Zo kan de winnaar integrale duurzaamheid met aantoonbare resultaten zichtbaar maken. Energie, circulariteit en gezondheid zijn hierbij de pijlers. Daarnaast moet de inzending motiverend en inspirerend zijn. Ook belangrijk is de opschaalbaarheid van het initiatief. Kunnen we het concept herhalen en op meerdere plekken in Nederland inzetten? 

Meer informatie en inschrijven

De organisatie van de Duurzaam Bouwen Awards stelt op dit moment de jury samen. Op de website van de Duurzaam Bouwen Awards krijgt u een indruk van de vorige uitreikingen en heeft u de mogelijkheid om direct in te schrijven.  

Terug naar boven