Veelgestelde vragen

Op zoek naar meer informatie? Hieronder vind je alle veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons projectteam per mail of telefoon. Klik hier voor de contactgegevens. 

Het Duurzaam Gebouwd Congres vindt plaats op 6 februari 2020 in het congrescentrum van de Bonte Wever te Assen.

Het Duurzaam Gebouwd Congres vindt plaats in het congrescentrum van de Bonte Wever.

De Bonte Wever
Stadsbroek 17
9405 BK ASSEN

Mailadres: Website: https://www.debontewever.nl/

Datum: Donderdag 6-2-2020
Starttijd: 8:30 uur
Eindtijd: 18:00 uur

Het Duurzaam Gebouwd Congres is een begrip in de markt. Deelnemers op beslissersniveau delen kennis met elkaar, creëren nieuwe businesscases en vormen langdurige samenwerkingen. Raak op 6 februari 2020 in één dag geïnspireerd om aan de slag te gaan met de energieneutrale en circulaire ambities van de provincie Drenthe. Deelnemers aan de 11e editie kunnen rekenen op het maken van waardevolle verbindingen, om de volgende stap te zetten in de (regionale) verduurzaming.

Deelname aan het Duurzaam Gebouwd Congres is een golden ticket naar netwerkmogelijkheden met beslissers en prominenten in de bouw- en vastgoedsector. Daarbij staat kennisdeling op het hoogste niveau over belangrijke thema’s centraal.

Op donderdag 6 februari wordt het jaarlijkse Duurzaam Gebouwd Congres gegeven, deze keer in opdracht van provincie Drenthe. Ieder jaar houden wij het congres in samenwerking met een andere provincie en wordt er zorgvuldig een passend thema gekozen. Het thema van dit jaar is "Missie Duurzaam Drenthe" en rond dit thema hebben wij als congresorganisatie, een boeiend programma vastgesteld waarbinnen #vangaslos, circulair en innovatieve samenwerking naar voren zullen komen.

 

Het Duurzaam Gebouwd Congres is bedoeld voor beleidsmedewerkers, woningbouwcorporaties, ambtenaren, architecten, projectontwikkelaars, installateurs, aannemers, gemeenten en andere belangrijke stakeholders uit de bouw- en vastgoedsector die op beslissersniveau met elkaar van gedachten kunnen wisselen, - kunnen inspireren en - kunnen uitdagen om samen versneld tot een duurzame woonomgeving te kunnen komen.

Duurzaam Gebouwd organiseert dit jaar voor de 11de keer het Duurzaam Gebouwd Congres. Ieder jaar strijkt het Duurzaam Gebouwd Congres in een andere provincie neer, zodat wij steeds een nieuwe ontmoetingsplaats creëren om regionale koplopers uit de bouw- en vastgoedsector te kunnen helpen om versneld tot een verduurzaamde leefomgeving te kunnen komen. 

Je kunt je direct registreren voor toegang tot het congres dat plaatsvindt op donderdag 6 februari 2020.

De ticketprijs is: € 195,- (excl. BTW). Je kunt je betaling voldoen via iDeal of op factuur. Het invullen van de registratiemodule neemt slechts enkele minuten in beslag.

Klik hier wanneer je direct wilt registreren

N.B. Partners, leden en experts van Duurzaam Gebouwd en Acquire hebben gratis toegang, hiervoor is een speciale actiecode verstrekt.

Facturen zullen per email worden verzonden naar het, door jou opgegeven, zakelijke emailadres. We vragen standaard om de factuurgegevens, ook als je je via een kosteloze uitnodiging registreert. Dit in verband met de inschrijfvoorwaarden.
Indien je ervoor kiest de factuur naar de crediteurenadministratie te laten mailen, dienen juiste tenaamstelling, factuuradres en eventueel, binnen de onderneming voor betaling noodzakelijk, inkoop-/ordernummers ingevuld te worden op het online aanmeldingsformulier. Tenzij anders overeengekomen, dienen facturen binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan.

Naast een factuur per mail kun je ook direct je betaling per Ideal voldoen. 

Op alle events van Duurzaam Gebouwd zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Eerst dien je je via deze website te registreren middels onze inschrijfmodule. Na jouw inschrijving ontvang je direct een automatische bevestiging van ons per email. Heb je binnen 24 uur niets ontvangen? Neem dan contact met ons op via  +31 (0)38-4606384 of via info@duurzaamgebouwdcongres.nl

Uiterlijk 1 week voor aanvang van het congres ontvang jij van ons een definitieve bevestiging van inschrijving, inclusief jouw QR-code met routebeschrijving per email. Neem deze mee op 6 februari, zodat wij jou kunnen scannen vanaf je mobiel of via je uitgeprinte ticket. 

De gehele ochtend zul je in een grote plenaire zaal vanuit landelijk en provinciaal beleid worden bijgepraat over het thema 'Missie Duurzaam Drenthe' en zullen er meer dan 5 keynotesprekers het podium betreden. 
In de middag kun je in vier verschillende workshoprondes, (van telkens 35 minuten) vanuit experts uit de markt, kennis delen en kennis opdoen. Er zullen diverse best practices de revue passeren en hierbij diverse handvatten gegeven worden.    

Na de middagpauze en het netwerkmoment zullen er maar liefst 36 workshops gegeven gaan worden, verdeeld over 4 rondes. Iedere workshop duurt 35 minuten, je hebt 10 minuten wisseltijd tussen de rondes door. Op het programmaboekje dat bij aanvang aan het congres wordt uitgedeeld, maar ook op de website, zullen de workshops zichtbaar zijn zodat je voorafgaand een keuze kunt maken welke je wilt bijwonen. 

De 36 inspirerende workshops worden begeleid door experts uit onze sector die allen gericht op verdieping van expertise, het opdoen van nieuwe ideeën, het aanhalen van praktijksituaties. De tijdsduur van een workshop is slechts 35 minuten per workshop en is dus relatief kort en beperkt, met steeds de laatste 10 minuten welke je kunt gebruiken voor het stellen van vragen of het uitwisselen van visitekaartjes.  Het accent ligt hierbij op kennisdeling, energie en interactiviteit. De deelnemers leren van elkaar door bewust ingebrachte interactiviteit.

Je hoeft je niet van te voren in te schrijven voor de workshop, vol is vol. Het is op basis van vrije inloop. 

Als sponsor kun je op effectieve wijze gebruik maken van een brede en positieve belangstelling voor dit toonaangevende congres. Je kunt jouw expertise en innovaties showcasen aan diverse potentiele opdrachtgevers en je tevens voorstellen aan de provincie Drenthe. 
Ben jij geïnteresseerd in sponsoring van het Duurzaam Gebouwd Congres? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij de verschillende mogelijkheden met je kunnen bespreken. 

Het Duurzaam Gebouwd Congres wordt mede mogelijk gemaakt door een 40-tal sponsoren. Ben jij benieuwd wie zich als sponsor al hebben gecommiteerd aan het Duurzaam Gebouwd Congres? Klik dan hier voor een overzichtslijst wie jij daar allemaal kunt ontmoeten op het kennisplein. 

Het congres is voor professionele media toegankelijk. Hiervoor kan jij een gratis toegangskaart aanvragen. 
Vraag deze aan via een formulier en bij goedkeuring ontvang je een code die je kunt gebruiken bij jouw registratie.

Voor het Duurzaam Gebouwd Congres kan je bij De Bonte Wever het beste de auto parkeren op P-Kortbossen. Hierdoor kom je direct bij de juiste ingang terecht, je kunt bij de draaideur naar binnen, waar je direct toegang krijgt tot de registratiebalie van het Duurzaam Gebouwd Congres.

De Bonte Wever is vanaf station Assen goed bereikbaar met (elektrische bussen van) Qbuzz lijn 20 (halte Stadsbroek) en Arriva lijnen 14 en 84 (halte Rotonde Hoofdlaan).

Je kunt desgewenst jouw persoonlijke spullen afgeven bij de bewaakte garderobe. 

 Jazeker! Deze garderobe is de gehele dag bewaakt, dus je kunt je jas en/of tas met een gerust hart afgeven. 

Voor het Duurzaam Gebouwd Congres wordt een speciaal Wifi Netwerk neergelegd. 

Dit is toegestaan. Je kunt deze ook delen via #dgcongres met jouw Twitter account. Tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres worden er ook foto's gemaakt door een fotograaf vanuit Duurzaam Gebouwd. Mocht je niet wensen dat er foto's van je worden gemaakt, geef dit dan even aan bij de fotograaf of de organisatie. 

Er zijn mindervalide parkeerplaatsen aanwezig en daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig nabij de hotelkamers. De Bonte Wever is tevens voorzien van liften (breedte: 90 cm).

Ja, dat kan. Er zijn een aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor het laden van electrische auto's.

Dit kun je het beste doen bij de draaideur van P- Kortbossen bij de ingang van het congrescentrum. 

Op- en afbouwtijden:

Opbouwtijden 5 februari: 14:00 uur tot 16:00 uur
Opbouwtijden 6 februari: 07:30 uur tot 08:30 uur
Afbouwtijden 6 februari: 18:00 uur tot 19:00 uur

Let op: wij zouden het enorm op prijs stellen als jouw stand tot einde van het congres bemand blijft. De congresorganisatie rekent op jouw aanwezigheid. 

Er zijn in De Bonte Wever ook overnachtingsmogelijkheden, er zijn maar liefst 262 hotelkamers aanwezig. Ideaal! Zo ben je op tijd voor het congres en kun je onder het genot van een kopje koffie en een goed ontbijt lekker fris de dag beginnen. 

Overnachtingen (Geldig op 6-februari 2020)

Aantal:

*Prijs: p.p.p.n.

Overnachting in een comfortabele kamer inclusief ontbijt

1

€ 99,-

Terug naar boven