ab

Veelgestelde vragen

Op zoek naar meer informatie? Hieronder vind je alle veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons projectteam per mail of telefoon. Klik hier voor de contactgegevens. 

Het adres van de locatie waar het Duurzaam Gebouwd Congres op 14 februari plaatsvindt is: 

WestCord WTC Hotel
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Telefoonnummer: +31 (0)58-233 49 00

Mailadres: leeuwarden@westcordhotels.nl
Website: www.westcordhotels.nl

Let op: het WestCord Hotel bevindt zich naast de WTC Expo hallen, maar de ingang van het congres is de hoofdingang van het hotel. 

Leuk weetje: Het WestCord WTC Hotel in Leeuwarden is Green Key gecertificeerd. De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, en in de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving. Gecertificeerde Green Key accomodaties zullen altijd zuinig omgaan met water en energie. Bijvoorbeeld door het gebruik van spaarlampen, lichtsensoren, timers voor verwarming & airco en zonnepanelen.

Het Duurzaam Gebouwd Congres vindt plaats op 14 februari 2019 in het WestCord WTC Hotel te Leeuwarden.

Datum: 14-02-2019
Starttijd: 8:30 uur
Eindtijd: 18:00 uur

Het Duurzaam Gebouwd Congres is een begrip in de markt. Deelnemers op beslissersniveau uit de bouw- en vastgoedsector delen kennis met elkaar, creëren nieuwe businesscases en vormen langdurige samenwerkingen. Het Duurzaam Gebouwd Congres brengt op 14 februari voor de 10e keer beleidsmedewerkers, woningbouwcorporaties, ambtenaren, architecten, projectontwikkelaars, installateurs, aannemers, gemeenten en andere belangrijke stakeholders bij elkaar. Vanuit de provincie Fryslan, maar ook ver daarbuiten. Om de unieke opgave van Fryslan in te vullen is innovatie, kennis en samenwerking essentieel. Wij dagen jou uit om mee te doen. Laat Friesland als voorbeeld dienen voor een circulair en gasloos Nederland. 

Deelname aan het Duurzaam Gebouwd Congres is een golden ticket naar netwerkmogelijkheden met beslissers en prominenten in de bouw- en vastgoedsector. Daarbij staat kennisdeling op het hoogste niveau over belangrijke thema’s centraal. It giet om! 

Op donderdag 14 februari wordt het jaarlijkse Duurzaam Gebouwd Congres gegeven, deze keer in opdracht van provincie Fryslân. Ieder jaar houden wij het congres in samenwerking met een andere provincie en wordt er zorgvuldig een passend thema gekozen. Het thema van dit jaar is “It Giet Om” en rond dit thema hebben wij als congresorganisatie, een boeiend programma vastgesteld waarbinnen #vangaslos, ciculair en ketensamenwerking naar voren zullen komen.

Wij hopen jou welkom te heten in het WestCord WTC Hotel in Leeuwarden. Het projectteam hoopt er samen met jou een heel mooie dag van te maken. 

Het Duurzaam gebouwd Congres is bedoeld voor beleidsmedewerkers, woningbouwcorporaties, ambtenaren, architecten, projectontwikkelaars, installateurs, aannemers, gemeenten en andere belangrijke stakeholders uit de bouw- en vastgoedsector die op beslisniveau met elkaar van gedachten kunnen wisselen.

Provincie Friesland is een pilotregio voor de nationale energiestrategie en wil graag haar aanpak delen. Tevens doet de provincie een oproep aan de sector voor hulp met innovatieve oplossingen om de ambities waar te maken. Door het Duurzaam Gebouwd Congres naar Friesland te halen pakken ze dit podium en bereiken ze 500 professionals uit de bouw- en vastgoedsector.

Gedeputeerde Schrier kijkt uit naar het Duurzaam Gebouwd Congres op 14 februari in Leeuwarden: “Het is de plek om kennis te delen zodat niet overal opnieuw het wiel wordt uitgevonden. Zo moeten we naar een bouwsysteem toe waarbij meer modulair gebouwd wordt. Dan is bijvoorbeeld een dorp in één keer aan te pakken. Voor mij zou dat enorm helpen als de bouwsector in dat soort processen gaat denken.”

“Om de gebouwde omgeving te verduurzamen heb je heel veel partijen nodig zoals energiecorporaties, woningcorporaties, bouwers en gemeenten. Die proberen we aan elkaar te verbinden in de Friese energiestrategie om zo de gezamenlijke opgave aan te vliegen,” zegt Thomas Ietswaart- opgavemanager energietransitie. Hij roept hen dan ook op om deel te nemen aan het Duurzaam Gebouwd Congres

Je kunt je direct registreren voor toegang tot het congres dat plaatsvindt op donderdag 14 februari 2019.

De ticketprijs is: € 145,- (excl. BTW). Je kunt je betaling voldoen via iDeal of op factuur. Het invullen van de registratiemodule neemt slechts enkele minuten in beslag.

Klik hier wanneer je direct wilt registreren

N.B. Partners, leden en experts van Duurzaam Gebouwd en Acquire hebben gratis toegang, hiervoor is een speciale actiecode verstrekt.

Facturen zullen per email worden verzonden naar het, door jou opgegeven, zakelijke emailadres. We vragen standaard om de factuurgegevens, ook als je je via een kosteloze uitnodiging registreert. Dit in verband met de inschrijfvoorwaarden.
Indien je ervoor kiest de factuur naar de crediteurenadministratie te laten mailen, dienen juiste tenaamstelling, factuuradres en eventueel, binnen de onderneming voor betaling noodzakelijk, inkoop-/ordernummers ingevuld te worden op het online aanmeldingsformulier. Tenzij anders overeengekomen, dienen facturen binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan.

Naast een factuur per mail kun je ook direct je betaling per Ideal voldoen. 

Op alle events van Duurzaam Gebouwd zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Eerst dien je je via deze website te registreren middels onze inschrijfmodule. Na jouw inschrijving ontvang je direct een automatische bevestiging van ons per email. Heb je binnen 24 uur niets ontvangen? Neem dan contact met ons op via  +31 (0)38-4606384 of via info@duurzaamgebouwdcongres.nl

Uiterlijk 1 week voor aanvang van het congres ontvang jij van ons een definitieve bevestiging van inschrijving, inclusief jouw QR-code met routebeschrijving per email. Neem deze mee op 14 februari, zodat wij jou kunnen scannen vanaf je mobiel of via je uitgeprinte ticket. 

De gehele ochtend zul je in een grote plenaire zaal vanuit landelijk en provinciaal beleid worden bijgepraat over het thema 'It Giet Om' en zullen er meer dan 5 keynotesprekers het podium betreden. 
In de middag kun je in vier verschillende workshoprondes, (van telkens 35 minuten) vanuit experts uit de markt, kennis delen en kennis opdoen. Er zullen diverse best practices de revue passeren en hierbij diverse handvatten gegeven worden.    

Na de middagpauze en het netwerkmoment zullen er maar liefst 36 workshops gegeven gaan worden, verdeeld over 4 rondes. Iedere workshop duurt 35 minuten, je hebt 10 minuten wisseltijd tussen de rondes door. Op het programmaboekje dat bij aanvang aan het congres wordt uitgedeeld, maar ook op de website, zullen de workshops zichtbaar zijn zodat je voorafgaand een keuze kunt maken welke je wilt bijwonen. 

De 36 inspirerende workshops worden begeleid door experts uit onze sector die allen gericht op verdieping van expertise, het opdoen van nieuwe ideeën, het aanhalen van praktijksituaties. De tijdsduur van een workshop is slechts 35 minuten per workshop en is dus relatief kort en beperkt, met steeds de laatste 10 minuten welke je kunt gebruiken voor het stellen van vragen of het uitwisselen van visitekaartjes.  Het accent ligt hierbij op kennisdeling, energie en interactiviteit. De deelnemers leren van elkaar door bewust ingebrachte interactiviteit.

Je hoeft je niet van te voren in te schrijven voor de workshop, vol is vol. Het is op basis van vrije inloop. 

Als sponsor kun je op effectieve wijze gebruik maken van een brede en positieve belangstelling voor dit toonaangevende congres. Je kunt jouw expertise en innovaties showcasen aan diverse potentiele opdrachtgevers en je tevens voorstellen aan de provincie Fryslân. 
Ben jij geïnteresseerd in sponsoring van het Duurzaam Gebouwd Congres? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij de verschillende mogelijkhedne met je kunnen bespreken. 

Het Duurzaam Gebouwd Congres wordt mede mogelijk gemaakt door een 40-tal sponsoren. Ben jij benieuwd wie zich als sponsor al hebben gecommiteerd aan het Duurzaam Gebouwd Congres? Klik dan hier voor een overzichtslijst wie jij daar allemaal kunt ontmoeten op het kennisplein. 

Het congres is voor professionele media toegankelijk. Hiervoor kan jij een gratis toegangskaart aanvragen. 
Vraag deze aan via een formulier en bij goedkeuring ontvang je een code die je kunt gebruiken bij jouw registratie.

Je kunt parkeren op B2 en B3 op basis van beschikbaarheid. Parkeren is kosteloos voor hotelgasten, maar overige gasten dienen hun kaart te betalen bij de parkeerautomaat op het terrein a €3,00 per kaartje. Parkeren op B1 (van het Casino) is niet mogelijk. Hier staat een boete op van €25,00 per auto mocht men hier parkeren.

Er rijden bussen van Centraal station naar het hotel. Buslijn 70, 71 en 97 vertrekken regelmatig vanaf het WTC Expo, en een busrit naar het Centraal Station duurt ongeveer 5 minuten. De vertrektijden zijn bij de receptie te verkrijgen. De bushalte bevindt zich aan de Heliconweg, vanuit het hotel gezien links aan deze zijde van de weg.

Tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres kun je je spullen gratis afgeven bij de bewaakte garderobe. Je krijgt hiervoor een ticket, zodat je onbezorgd je spullen kunt achterlaten en later weer kunt komen ophalen. 

In het WestCord WTC Hotel is een bewaakte garderobe gelegen bij de hoofdingang. Je kunt hier kosteloos je jas ophangen en deze met een ticket weer komen ophalen.

Tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres zal er een speciale WIFI ter beschikking worden gesteld. 

WIFI: WestCord Hotel of WTC Plaza

Dit is toegestaan. Je kunt deze ook delen via #dgcongres met jouw Twitter account. Tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres worden er ook foto's gemaakt door een fotograaf vanuit Duurzaam Gebouwd. Mocht je niet wensen dat er foto's van je worden gemaakt, geef dit dan even aan bij de fotograaf of de organisatie. 

Er zijn goede voorzieningen voor mindervaliden aanwezig. Zo is er een lift en is er een speciaal toilet waar je gebruik van kunt maken. 

Er zijn diverse mogelijkheden rondom het hotel om je auto op te laden. Kijk naar de speciale plaatsen die hiervoor beschikbaar zijn gesteld. 

Je kunt als sponsor of leverancier laden & lossen wanneer je de borden volgt voor B2/B3. Dit is mogelijk op 13 februari in de middag en op 14 februari tot 8.15 uur. Wij verzoeken je vriendelijk om  je eerst even bij de receptie te melden (ingang hotel) zodat de leveranciersingang geopend kan worden. 

Op- en afbouwtijden:

Opbouwtijden 13 februari: 9.00 uur tot 13.00 uur
Opbouwtijden 14 februari: 7.00 uur tot 8.30 uur
Afbouwtijden 14 februari: 18.00 uur tot 19.00 uur

Let op: wij zouden het enorm op prijs stellen als jouw stand tot einde van het congres bemand blijft. De congresorganisatie rekent op jouw aanwezigheid. 

Er zijn in het WestCord WTC Hotel volop overnachtingsmogelijkheden. Zo ben je op tijd voor het congres en kun je onder het genot van een kopje koffie en een goed ontbijt lekker fris de dag beginnen! 

Overnachtingen (Geldig op 14-februari 2019)

Aantal:

*Prijs: p.p.p.n.

Overnachting in een comfort kamertype inclusief ontbijt

1

€ 109,00

Toeslag 2e persoon op de kamer, inclusief ontbijt. Per nacht

1

€ 15,50

Wanneer je mailt naar reserveringen.wtc@westcordhotels.nl en in de mail en/of het onderwerp aangeeft dat je voor het Duurzaam Gebouwd Congres komt, dan kun je de speciale actiecode Duurzaam19 gebruiken. Informeer naar de mogelijkheden via: +31(0)582334900 of leeuwarden@westcordhotels.nl

Terug naar boven