thema 2021: WELKOM IN DE WOONFABRIEK

Hoewel we in 2020 de bouwproductie zagen krimpen, staan alle signalen op groen. Het tij keert met een enorme vraag naar woningen: onze sector staat een inhaalslag te wachten die urgenter is dan ooit. Die vraag invullen is eenvoudiger gezegd dan gedaan: PFAS en stikstof steken de kop op, de zoektocht naar geschikt talent is van groot belang en de bouwsnelheid moet fors omhoog om aan de vraag te voldoen. En dat moet dan ook nog duurzaam. Allemaal barrières die we weg moeten nemen, hoor je op veel plekken.

Wij denken van niet: integrale verduurzaming vult niet alleen klimaatdoelstellingen versneld in, maar zorgt ervoor dat je nú toekomstbestendig kunt doorbouwen. Er zijn genoeg innovaties, oplossingen en ambities om niet meer in barrières te denken, maar om gezamenlijk een nieuwe weg in te slaan. Hoe? Dat laten we je zien in onze wondere woonfabriek, waarin we samen bouwen aan een gestroomlijnde weg naar de toekomst: industrialisatie, prefab, digitalisering en nog veel meer. Onze grondstof? De meest innovatieve en inspirerende kennis, oplossingen en partijen in de markt. Ons product: de toekomst waarin het wél kan. Welkom in de woonfabriek!

Thema 2021

We brengen je in contact met andere enthousiastelingen die wél willen en onze inspirators geven je direct alle gereedschappen die je nodig hebt om samen aan de slag te gaan. In één ochtend grijpen onze visionairs je met hun toekomstblik en staan er meer dan tien partners klaar met waardevolle inzichten en handvaten. Met jouw gouden ticket voor hét online Duurzaam Gebouwd Congres ben jij niet meer te stoppen in je ambitie en zorgen we er samen voor dat die miljoen woningen er wél komen. Sneller, innovatiever en duurzamer.

Schrijf je direct in

Terug naar boven