#VanGasLos

  1 februari 2018     Het Cultuurgebouw Hoofddorp

 

Terugblik Duurzaam Gebouwd Congres 1 februari 2018


Namens het volledige team van het Duurzaam Gebouwd willen we u hartelijk bedanken voor uw enthousiasme en kennisdeling op 1 februari. We zijn ervan overtuigd dat er vele visitekaartjes zijn uitgewisseld en u gezamenlijk de volgende stap zult zetten naar een gasloze gebouwvoorraad.


Om de dag te herbeleven hebben we hieronder alle informatie verzameld, hier treft u onder andere fotografie, uw activiteit op social media, artikelen en video's. Graag verwelkomen we u volgend jaar wederom op het Duurzaam Gebouwd Congres en vóór die tijd op Building Holland, van 17 tot en met 19 april in RAI Amsterdam.

Bekijk de foto's

Terugblik Duurzaam Gebouwd Congres 2016 Terugblik Duurzaam Gebouwd Congres 2016 Terugblik Duurzaam Gebouwd Congres 2016 Terugblik Duurzaam Gebouwd Congres 2016
       

Bekijk alle foto's van de congresdag Bekijk alle foto's van het diner


Bekijk de terugblikvideo's


   BEKIJK ALLE VIDEO'S  

Na het event hebben kregen deelnemers de mogelijkheid om het congres te evalueren en cijfers toe te kennen aan onderdelen als organisatie, het inhoudelijke programma en de diverse keynotesprekers.  Benieuwd naar meer resultaten? Bekijk dan de Facts & Figures op deze pagina. 

 DOWNLOAD FACTS & FIGURES 2018

 

Workshops

Wilt u graag de presentatie van een specifieke workshop inzien? Stuurt u dan een bericht naar events@duurzaamgebouwd.nl. Wij zullen u dan verder helpen en aan de workshopgever vragen of hij/zij de presentatie beschikbaar zou willen stellen.

 

Nog meer #VanGasLos?

Wilt u met ons de volgende stap nemen richting #VanGasLos? Van 17 tot en met 19 april 2018 komt Duurzaam Gebouwd tot leven tijdens Duurzaam Gebouwd LIVE op Building Holland in RAI Amsterdam. Hier zullen we opnieuw ingaan op het thema #VanGasLos met onder andere een hoogwaardig sprekersprogramma op donderdag 19 april. Meer informatie en gratis inschrijven?

 KIJK HIER

Terug naar boven