#VanGasLos

  1 februari 2018     Het Cultuurgebouw Hoofddorp

Terugblik Duurzaam Gebouwd Congres 2016

Terugblik Duurzaam Gebouwd Congres 2016


Namens het volledige team van het Duurzaam Gebouwd willen we u hartelijk bedanken voor uw enthousiasme en kennisdeling op 16 november. We zijn ervan overtuigd dat er vele visitekaartjes zijn uitgewisseld en u gezamenlijk de volgende stap zult zetten naar een energieneutraal en afvalloze provincie Flevoland.


Om de dag te herbeleven hebben we hieronder alle informatie verzameld, hier treft u onder andere fotografie, uw activiteit op social media, artikelen en video's. Graag verwelkomen we u volgend jaar wederom op het Duurzaam Gebouwd Congres en vóór die tijd op Building Holland, van 11 tot en met 13 april in RAI Amsterdam.

De lijst met aanwezigen tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres kunt u bekijken downloaden via deze link

Bekijk de foto's

Terugblik Duurzaam Gebouwd Congres 2016 Terugblik Duurzaam Gebouwd Congres 2016 Terugblik Duurzaam Gebouwd Congres 2016 Terugblik Duurzaam Gebouwd Congres 2016
Terugblik Duurzaam Gebouwd Congres 2016 Terugblik Duurzaam Gebouwd Congres 2016 Terugblik Duurzaam Gebouwd Congres 2016 Terugblik Duurzaam Gebouwd Congres 2016

Bekijk alle foto's van de congresdag Bekijk alle foto's van het diner


Bekijk de video's

Bekijk alle video's  


Bekijk de presentaties

Plenair

Bekijk alle plenaire presentaties

Workshops

 Bekijk alle workshop presentaties


Social media berichten met hasthag #DGcongres


Aanwezigheidslijst 

De lijst met daarop de aanwezigen tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres  kunt u bekijken en downloaden via onderstaande knop. 

 Aanwezigheidslijst bekijken  


Facts & Figures 2016

Na het event hebben kregen deelnemers de mogelijkheid om het congres te evalueren en cijfers toe te kennen aan onderdelen als organisatie, het inhoudelijke programma en de diverse sprekers. Zo ging dagvoorzitter Inge Diepman aan de haal met een 8,3 en beveelt 97% van de deelnemers het congres aan. Benieuwd naar meer resultaten? Bekijk dan de Facts & Figures op deze pagina. 

 DownLOAD FACTS & FIGURES 2016

Terug naar boven