Robert Mullink

Robert Mullink

Functie:
Projectmanager conceptueel en circulair bouwen

Organisatie:
Groene Metropoolregio Arnhem - Nijmegen

Als econoom opgeleid met een internationale carrière als bestuurder in de zorg en de olie- en gasindustrie verantwoordelijk voor 550 mensen; kwam ik zes jaar geleden tot het besef dat ik wilde veranderen.

“Waarom?” “Onze huidige wereld heeft op de wijze zoals wij nu leven nauwelijks een toekomst!”

Met mijn kennis en ervaring op het gebied van publieke-private samenwerking, circulair en conceptueel bouwen, ontwikkelen van business modellen wist ik een verandering teweeg te brengen op de Duurzame Bouwopgave.

Dit was de start; nu het vervolg. 

Op 1 juni 2022 ben ik gestart bij de Groene Metropoolregio Arnhem - Nijmegen als programmamanager Conceptueel & Circulair Bouwen. Deze opdracht voer ik samen uit met mijn collega Martijn Blankestijn van de organisatie Overmorgen waar hij de functie van senior Duurzame Gebiedsontwikkeling bekleed. Met het door ons geschreven programma Conceptueel & Circulair Bouwen in de regio Arnhem - Nijmegen zorgen wij voor een fundament voor de duurzame bouwopgave in onze regio. Een belangrijk onderdeel van het programma is de circulaire impactladder. Door dit instrument toe te passen op bouwprojecten zijn er meer publieke - private verbindingen ontstaan en er is duidelijkheid verschaft hoe in gezamenlijk we komen tot duurzame woningbouw. Graag neem ik u mee in onze ervaringen.

« Naar het overzicht

Terug naar boven