Menso Oosting

Menso Oosting

Functie:
Directeur

Organisatie:
Fijn Wonen

Menso Oosting, 46 jaar, geboren en woonachtig in de provincie Groningen. Menso is sinds maart 2017 directeur van Fijn Wonen, een dochteronderneming van de Van Wijnen Groep. Bij Fijn Wonen geeft hij leiding aan een team van accountmanagers, projectmanagers en ontwikkelaars.

Met een financiële achtergrond en een ruime werkervaring bij profit en not-for-profit sectoren waaronder diverse woningcorporaties is Menso bij Fijn Wonen samen met zijn collega’s op zoek naar slimme duurzame concepten en innovaties die leiden tot versnelling en waarde creatie. Kortom betaalbare, comfortabele en duurzame woningen voor jong en oud, gezond of zorgbehoevend.

Menso is een aanjager met enthousiasme, inspiratie, humor en leiderschap die kansen en opdrachten nuchter en doortastend oppakt. Hij brengt complexiteit graag terug tot zijn eenvoud. Hij is een denker én doener met woorden én daden en hij heeft oog voor zowel mensen als resultaten.

Menso houdt ervan om te schakelen tussen strategie en operatie, tussen proces en inhoud en tussen gefocust en out-of-the-box. Hij is tevens een netwerker met gevoel voor verhoudingen die van nature verbindingen legt en zoekt naar het gemeenschappelijke belang.

« Naar het overzicht

Terug naar boven