Limore Noach

Limore Noach

Functie:
Managing Director Nederland

Organisatie:
CFP Green Buildings

Na haar rechtenstudie aan de UvA en NYU startte Limore haar loopbaan bij ING. Ze deed ervaring op binnen marketing en sales, maar haar hart ging sneller kloppen van de issues rondom de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de bank. 

Ze maakte de overstap naar UNICEF in New York en Den Haag en werkte aan het opzetten van duurzame partnerships met grote corporates vanuit een shared value gedachte. In 2013 werd zij directeur van Fight cancer, het jonge en rebelse zusje van KWF Kankerbestrijding. In 2020 maakte Limore de overstap naar Life Terra, een organisatie die zich hard maakt om bomen te planten door heel Europa. 

Na twaalf jaar non-profit werd het voor Limore tijd om weer terug te keren naar de for-profit business. Maar dan wel met een duidelijke missie als het gaat om verduurzamen. “Je ziet tegenwoordig een trend waarin bedrijven zich steeds meer bezighouden met maatschappelijke impact maken. Deze bedrijven zijn wel zakelijk bezig, maar doen tegelijkertijd geweldige dingen. Dat vind ik een hele krachtige en hoopvolle ontwikkeling. Het geeft mij vertrouwen om terug te keren naar de businesszijde omdat ik geloof dat je op deze manier enorm veel kunt bereiken.” Bij CFP Green Buildings werkt Limore met een gedreven team aan ambitieuze doelstellingen om zoveel mogelijk gebouwen te verduurzamen.

« Naar het overzicht

Terug naar boven