Hans Veenemans

Hans Veenemans

Functie:
Directeur

Organisatie:
Ecoplant

Hans Veenemans is van mening dat duurzaamheid een mind set welke door middel van baanbrekende innovaties zeker binnen hand bereik licht. Niet minder maar slimmer, niet saai maar cool en goedkoper.

Niet alleen maar samen: all inclusive!

Veenemans is zijn gehele carrière bezig met technische innovaties waaronder een doorbraak in de productie van LED chips. Hij is zeker geïnteresseerd in duurzame initiatieven en is als bestuurslid ook betrokken bij de stichting Bewust Duurzaam.nu!  De ecologische schuld en CO2 reductie is een belangrijke voorwaarde voor iedere technische transitie.

,,Het viel mij op dat de sterke groei van het gebruik van solar energie vaak blijft hangen bij een reken plaatje van kosten en opbrengsten, en dus beperkt blijft tot energie alleen. Zonde, aangezien er prima secundaire functies voor solar zijn zoals mobiele energie, inzet voor bescherming, beveiliging en verlichting waar je dat maar wenst. De sterke groei van onze elektrische mobiliteit is daarbij zeker een aandachtspunt maar ook brand veilige energie buffering is van groot belang.”

« Naar het overzicht

Terug naar boven