Karbonik BV

Müllerkade 391
3024 EP Rotterdam

T: 010-2613519


Karbonik levert innovatieve, op carbon gebaseerde elektrische verwarmingssystemen, die geschikt zijn voor diverse typen gebouwen. De organisatie verzorgt zowel de ontwikkeling, productie, levering en verkoop van oplossingen op het gebied van verwarmingsfolie, warmte gevende verf en glazen carbon-infrarood panelen.

De leverancier van carbon verwarmingsoplossingen heeft een permanente aanwezigheid bij het Innovatie Centrum voor Duurzaam Bouwen (ICDuBo) in Rotterdam. Belangrijke elementen van de verwarmingsoplossingen zijn dat op zeer efficiënte wijze elektriciteit kan worden omgezet in warmte, met een efficiëntie van meer dan 99,9%. De systemen verbruiken aanzienlijk minder energie dan conventionele systemen.

Recentelijk toverde Karbonik een jaren 60-woning van een woningcorporatie om naar een all-electric huis. Deze woning wordt geheel met folie verwarmd en is met pv-panelen uitgerust. Geïnteresseerd in de oplossingen van Karbonik? Lees meer op de website van Karbonik en lees het uitgebreide partnerinterview. Bekijk ook de meest gestelde vragen over de oplossingen

« Naar het overzicht

Terug naar boven