Behavior Change Academy

Berg en Dalseweg 81
6522 BC Nijmegen

T: 024 202 2452

Binnen de bouw zijn er al flinke stappen gezet op het gebied van duurzaamheid. Toch blijkt het overgaan op duurzame producten of technieken niet eenvoudig. De mens, en in het bijzonder hoe de mens omgaat met deze veranderingen, speelt hierbij een belangrijke rol. 

Vanuit de gedragswetenschap is er al veel bekend over menselijke drijfveren weerstanden en hoe de mens omgaat met veranderingen. Met de juiste kennis hierover kan je gedrag langdurig veranderen. 

Behavior Change Academy is hét opleidingsinstituut op het gebied van gedragsverandering in Nederland. We leren professionals en organisaties hoe menselijk gedrag tot stand komt en welke (on)bewuste drijfveren hierbij een rol spelen. Daarnaast leren we hen hoe ze gedrag op effectieve en wetenschappelijke wijze kunnen veranderen, zowel op theoretisch als methodologisch niveau.We doceren deze kennis onder andere in de 9-daagse Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar: de eerste complete opleiding op het gebied van gedragsverandering in Nederland. 

Nieuwsgierig naar onze opleidingen, of benieuwd naar hoe jij gedragskennis kunt toepassen binnen jouw organisatie? Kom 6 februari naar onze stand op het kennisplein! Of kijk alvast op onze website.

« Naar het overzicht

Terug naar boven