AB Sales & Trade

Postbus 518
9400 AM Assen

T: (0592) 40 50 32


AB Sales & Trade is exclusief importeur / distributeur van CLAGE doorstroomwaterverwarmers. De gasgeiser van vroeger, maar dan in elektrische uitvoering. Wanneer je de warmwatervoorzieningen scheidt van de verwarming dan zijn er meer mogelijkheden om over te schakelen op elektrisch. Voor verwarming kun je dan denken aan een warmtepomp, infraroodpanelen, elektrische ketel of pellet kachel. Voor warmwater aan een doorstromer en/of zonneboiler voor de energietransitie.

CLAGE is een Duitse onderneming, die sinds 1951met ruim 200 medewerkers deze doorstromers ontwikkelt en produceert. Marktleider in de kleine doorstromers. Daarnaast een eigen R&D afdeling van zo’n 10 man. Die er voor zorgen dat de nieuwste technieken verwerkt worden, in nieuwe modellen. En zo een bijdrage wil leveren aan een duurzame wereld. Als internationale opererende onderneming, is CLAGE, met eigen kantoren en zelfstandige partners, in Europa en daarbuiten vertegenwoordigt.

CLAGE heeft voor elk warmwater gebruik een oplossing. Energiebesparing staat hoog in het vaandel. Stroom wordt steeds groener. Water niet warmer maken dan nodig is. De warmwatervoorziening zo dicht mogelijk bij het tappunt brengen. Decentraal is ideaal. De elektrische geiser hoort bij de huidige transitie en de toekomst.

Uw partner op het gebied van warmwater

Naast CLAGE voeren wij oplossingen op het gebied van elektrische warmwatervoorzieningen en verwarming. Klaar voor de toekomstige all electric woning.

Meer info te vinden op de websites.

www.clage.nl / www.absalestrade.nl

Terug naar boven