#VanGasLos

  1 februari 2018     Het Cultuurgebouw Hoofddorp

ONTDEK HET PROGRAMMA

Circulair Noord-Holland: #VanGasLos. Daar zit een visie aan vast. Onder andere van gedeputeerden Jack van der Hoek en Joke Geldhof kunt u verwachten in het plenaire programma. Tevens zal Marnix Norder, voorzitter van Aedes vereniging van woningcorporaties vertellen hoe alle woningcorporaties zullen gaan samenwerken om een versnelde energietransitie te kunnen bewerkstelligen.  

Het programma word onder leiding van Inge Diepman aan u gepresenteerd. Inge heeft al een aantal edities van Duurzaam Gebouwd Congres met veel betrokkenheid en toewijding gepresenteerd. Vaak weet ze met humor de onderste steen boven te halen. 

Maar ook zullen 41 topexperts de middag vol met inhoudelijke workshops vormgeven, zodat u getriggerd wordt de volgende stap te zetten. Dit omvangrijke programma aan workshops is verdeeld in vier verschillende rondes, welke een praktische inslag krijgen t.a.v. #VanGasLos.

Tevens zullen er maar liefst vier uitreikingen gaan plaatsvinden vanuit de Duurzaam Bouwen Awards, in drie verschillende categorieen en een publieksprijs. 

Alle informatie weergeven (uitvouwen) - Minimale weergave

  • TijdTitelSpreker / partnerLocatie

Alle filters verwijderen (reset)

Terug naar boven