#VanGasLos

  1 februari 2018     Het Cultuurgebouw Hoofddorp

#vangaslos

  1 februari 2018     Het Cultuurgebouw Hoofddorp

 

Dit jaar strijkt Duurzaam Gebouwd neer in Haarlemmermeer, waar opgaves omtrent de energietransitie centraal staan. Grijpt u de gelegenheid aan om gezamenlijk met hen te werken aan een volledig duurzame energievoorziening, losgewrikt van aardgas? Komt u dan op 1 februari 2018 naar Het Cultuurgebouw in Hoofddorp! 

Het Duurzaam Gebouwd Congres brengt beleidsmedewerkers, woningbouwcorporaties, ambtenaren, architecten, projectontwikkelaars, installateurs, aannemers, gemeenten en andere belangrijke stakeholders bij elkaar. Vanuit de Gemeente Haarlemmermeer, maar ook ver daarbuiten. Om de unieke opgave van Gemeente Haarlemmermeer in te vullen is innovatie, kennis en vooral samenwerking essentieel. Laat Gemeente Haarlemmermeer als voorbeeld dienen in de aanpak naar een gasloos 2050! 

 Bekijk editiE 2016

Datum: donderdag 1 februari 2018
Locatie: Het Cultuurgebouw
Adres: Raadhuisplein 3a, 2132 TZ Hoofddorp 

Tijd: 08.30 – 18.00 uur

Kosten ticket: Deelname aan het evenement als bezoeker kost €145,- excl. BTW en eventueel toegepaste kortingen (UPDATE: op dit moment is het congres uitverkocht). Uw deelname aan het congres is inclusief catering en garderobe. 

 

Terug naar boven