#VanGasLos

  1 februari 2018     Het Cultuurgebouw Hoofddorp

Congresdiner 1 februari 2018

Op donderdagavond 1 februari, aansluitend aan het Duurzaam Gebouwd Congres, vindt er een exclusief diner plaats voor een select aantal genodigden op directie- en expertniveau. De organisatie ligt in handen van Duurzaam Gebouwd samen met samenwerkingspartner provincie Noord-Holland en onze gastheer gemeente Haarlemmermeer.

Het Congresdiner is de ideale plek om na te praten over #VanGasLos. Ontmoet bekenden uit de branche maar ook nieuwe potentiële relaties met wie u samen kunt bouwen aan een constructieve en duurzame samenwerking. Dit alles vindt plaats in een stijlvolle setting met daarbij uiteraard entertainment.

Datum: Donderdag 1 februari 2018 vanaf 18:30 uur tot 22:00 uur
Locatie: De Genieloods van Fort bij Vijfhuizen
, Fortwachter 1, 2141 EE Vijfhuizen
Reistijd: Vanaf de congreslocatie Het Cultuurgebouw Hoofdorp, 20 minuten 

Aanmelden
Het congresdiner is exclusief en kosteloos toegankelijk voor genodigden. Heeft u een uitnodiging ontvangen? U kunt zich met uw registratiecode aanmelden via de reguliere ticketverkoop, van het congres. Vul op de eerste pagina direct uw persoonlijke code in. Let op: deze code is eenmalig geldig en niet overdraagbaar.
Voor dit exclusieve Congresdiner is plaats voor maximaal 150 personen, vanuit iedere organisatie reserveren wij 1 plaats aan tafel. Registreer daarom direct!

Beknopt programma

18:30 – 19.00 u

Aankomst en ontvangst

19.00 – 22.00 u

Start Diner

22:00 – 22.30 u

Einde Diner

Vervoer

Parkeren: Bij het Fort en bij Natuurgebied Groene Weelde - Spieringweg 536, 2141 EC Vijfhuizen (10 min. lopen).
Let u op de aanwijzingen van de parkeerwachters.
Openbaar Vervoer: Voor het openbaar vervoer kunt u gebruik maken van de Zuidtangent (elke 10 minuten):
lijn 300, richting Haarlem - via Schiphol, halte Vijfhuizen – 10 min lopen.

Overnachten / Hotel
In de omgeving van het Fort zijn veel hotels gesitueerd, u kunt deze zelf selecteren en boeken. Enkele duurzame opties zijn:

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze eventsafdeling via mail  events@duurzaamgebouwd.nl of telefonisch op 085-2735967.

Terug naar boven