#VanGasLos

  1 februari 2018     Het Cultuurgebouw Hoofddorp

Beeldmateriaal    logo's    Factsheets    Persberichten   

PERS INFORMATIE

Contactpersoon 

Hier vindt u alle persberichten, beeldmateriaal, factsheets en overige downloads van het Duurzaam Gebouwd Congres 2018. De persberichten zijn geschreven door Duurzaam Gebouwd of door aangesloten partners.

Toegang tot informatie over het Duurzaam Gebouwd Congres en Duurzaam Gebouwd verlenen wij door het accrediteren van journalisten.

Accreditatie wordt verschaft met het doel journalistieke verslaggeving mogelijk te maken. Duurzaam Gebouwd hanteert geen registratiekosten voor geaccrediteerde persvertegenwoordigers.

Bekijk hier de voorwaarden. 

Foto- en/of videomateriaal
Mocht u  foto- en/of videomateriaal willen maken tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres dan heeft u hiervoor een speciale accreditatie nodig. Wilt u in aanmerking komen voor deze accreditatie stuur dan een e-mail naar communicatie@duurzaamgebouwd.nl

Pers die tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres niet voorzien is van deze speciale accreditatie zal verwijderd worden.

Voor meer informatie over het congres kunt u contact opnemen met Lafee Smeets.

Contactpersoon

Lafee Smeets
E: communicatie@duurzaamgebouwd.nl
T: 085 273 59 70 

ACCREDITATIE AANVRAGEN  

Vragen en/of opmerkingen? Neem contact op met de organisatie.

 

PERSBERICHTEN EN NIEUWSBRIEVEN

In de aanloop naar en tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres worden er diverse persberichten verstuurd. Daarnaast versturen wij tweewekelijks een nieuwsbrief. Wenst u de persberichten te ontvangen meld u dan aan voor de persnieuwsbrief

pers nieuwbrief    nieuwsbrief   

Beeldmateriaal

Bent u op zoek naar passend beeldmateriaal? Voor beelden van het Duurzaam Gebouwd Congres 2016 verwijzen we u graag naar ons Flickr account. Het copyright voor foto's op deze website ligt bij Duurzaam Gebouwd. De foto's kunnen rechtenvrij gebruikt worden als Duurzaam Gebouwd wordt vermeld. Bij gebruik van de foto's is bronvermelding verplicht.

BEELDMATERIAAL 

Logo's 

Hieronder vindt u logo's die u kunt gebruiken voor uw print- en drukwerk (hoge resolutie), tevens kunt logo's downloaden voor gebruik op eigen website. Zit het gewenste formaat er niet tussen? Stuur dan een e-mail.

LOGO'S  

Terug naar boven