Terugblik 2022

 

Terugblik Duurzaam Gebouwd Congres 3 november 2022

De urgentie spatte afgelopen donderdag af van de podia tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres. Met de kersverse ‘stikstofuitspraak’ op ieders lippen, wordt immers ook een CO2-lockdown steeds reëler. Ga jij dankzij de nieuwe CO2-barometer ook binnen je carbon budget bouwen? Wie nú niet meedoet aan de noodzakelijke transities, kan op termijn zijn biezen wel pakken.

Na twee jaar afwezigheid was de liveversie van het Duurzaam Gebouwd Congres opnieuw een even verontrustend als inspirerend samenzijn van bevlogen bouwprofessionals. In het Zwolse congrescentrum Lumen werd het, onder leiding van dagvoorzitter en ‘Gideon’ Norbert Schotte, meer dan duidelijk dat de bouw moet gaan leveren. In de zaal tal van koplopers, die werden opgeroepen om geen enkele gelegenheid meer te laten liggen om op te staan en actie te ondernemen. Aan het bezielende programma kon het niet liggen, vandaar de vraag van Schotte aan de meer dan driehonderd aanwezigen: “Hoe loop jij vanmiddag naar buiten? De enige die verantwoordelijk is, ben jij zelf.”

Bekijk de foto's

Duurzaam Gebouwd Congres Terugblik 2022

Bekijk alle foto's van de congresdag BekijK HET TERUGBLIKVERSLAG 


Bekijk de terugblikvideo

Evaluatie

Elk jaar proberen we het congres weer naar een hoger niveau te tillen. Om de verwachtingen volgend jaar weer te kunnen overtreffen, zijn we benieuwd naar jouw mening. Zou je jouw ervaringen met ons willen delen, door het evaluatieformulier in te vullen?

Evaluatieformulier

Presentaties

Wil je een presentatie nog eens rustig teruglezen? De presentaties die beschikbaar zijn gesteld door onze sprekers kan je opvragen via events@duurzaamgebouwd.nl

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Kennispartners


Terug naar boven