#VanGasLos

  1 februari 2018     Het Cultuurgebouw Hoofddorp

Congres informatie 

Duurzaam Gebouwd Congres 1 februari 2018

 

Het Duurzaam Gebouwd Congres is een begrip in de markt. Deelnemers op beslissersniveau delen kennis met elkaar, creëren nieuwe businesscases en vormen langdurige samenwerkingen. Raak op 1 februari 2018 in één dag geïnspireerd om aan de slag te gaan met de energieneutrale en circulaire ambities van de provincie Noord-Holland.

PROVINCIE NOORD-HollAND: #VAnGAsLos

Met meer dan 30 topsprekers, 30 workshops en meer dan 40 sponsoren is een bezoek aan de 9e editie van het Duurzaam Gebouwd Congres onmisbaar. Grijp de opgave om Noord-Holland te verduurzamen met beide handen aan!

Deelname aan het Duurzaam Gebouwd Congres is een golden ticket naar netwerkmogelijkheden met beslissers en prominenten in de bouw- en vastgoedsector. Daarbij staat kennisdeling op het hoogste niveau over belangrijke thema’s centraal. 

Een gemiddelde beoordeling van 7,7 van deelnemers aan het Duurzaam Gebouwd Congres 2016 maakt het concreet: dit is een provinciecongres dat u niet mag missen. 

Bekijk het programma

beursvloer

Beursvloer:
Kennisplein

dagvoorzitter

Dagvoorzitter:
Inge Diepman

meetings

Workshops:
ruim aanbod

netwerken

Netwerken:
de top is aanwezig

Ontdek het programma

Provincie Noord-Holland: #VanGasLos. Daar zit een visie aan vast. Onder andere van gedeputeerde Jack van Hoek en Marnix Norder, voorzitter van Aedes vereniging van woningcorporaties kunt u verwachten in het plenaire programma. Maar ook zullen dertig topexperts de middag vol met inhoudelijke workshops vormgeven, zodat u getriggerd wordt de volgende stap te zetten. Dit omvangrijke programma aan workshops is verdeeld in vier verschillende rondes, welke een praktische inslag krijgen t.a.v. #VanGasLos.

VIDEOIMPRESSIE  

terugblik 2016

Bekijk Programma

Onze filosofie is kennisdelen en mensen met elkaar verbinden

Campagnemanager Jody Andernach, Duurzaam Gebouwd Congres

Ontdek welke partijen aanwezig zijn

De grootste koplopers binnen de bouw- en vastgoedsector zullen aanwezig zijn op 1 februari 2018 tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres. Maak kennis met deelnemers op beslissersniveau, creëer nieuwe businesscases en vorm langdurige samenwerkingen. Bekijk de complete plattegrond met daarop de sponsoren die zich aan het congres hebben verbonden.

Bekijk sponsoren

Terug naar boven