Carlisle Construction Materials BV

Industrieweg 16
8263 AD Kampen

T: (0)38 339 33 77
F: (0)38 339 33 78


Carlisle® Construction Materials B.V.  in Kampen  is verantwoordelijk voor de productie en verkoop van een groot scala aan EPDM rubber en Butyl producten. 

Carlisle® Construction Materials Europe is onder meer de eerste EU producent van de bekende EPDM Dakbedekking, meer dan 50 jaar geleden. Verder is CCM “Leading Producers” van Butyl en Bitumen tapes voor kier- en luchtadichting.
Met 7 productielocaties in vier landen, waaronder Kampen en Weesp in Nederland, kan CCM een effectieve toelevering van Bouwend Nederland garanderen.

Carlisle® Construction Materials BV
CCM BV is verantwoordelijk voor de verkoop van de merken HERTALAN®RESITRIX® en HARDCAST® voor de Nederlandse B+U markt. CCM BV is van ontwerp tot en met uitvoering in de markt aanwezig en adviseert opdrachtgevers, architecten en haar eigen relaties over de beste toepassing van haar producten. Daarnaast kunnen bouwfysische berekeningen worden gemaakt ter bepaling van de windbelasting en luchtdichting op daken en/of gevels. Trainingen en lezingen voor alle marktpartijen worden verzorgd in de CARLISLE® Academy.

PRODUCTGROEP HERTALAN®
De producten uit de productgroep HERTALAN® worden hoofdzakelijk toegepast in dak- en gevelconstructies. Daarnaast wordt de EPDM toegepast bij biogasinstallaties, 2D en 3D vijvers, (blus)water bassins en profielen.  
Het assortiment van HERTALAN® bestaat uit de producten HERTALAN® EASY COVER en HERTALAN® EASY WELD voor het dak en HERTALAN® S, HERTALAN® EASY STICK, HERTALAN® EASY WELD, HERTALAN® EASY TACK en HERTALED® voor de gevel.

PRODUCTGROEP RESITRIX®
De producten uit de productgroep RESITRIX® worden toegepast in dak- en gevelconstructies. De productlijn RESISTIT® ESK is primair voor gevel- en gootafdichting en het assortiment van RESITRIX® voor het dak. Deze groep bestaat uit de producten RESITRIX® SK PARTIAL BOND,  RESITRIX® SK W FULL BOND, RESITRIX® MB, RESITRIX® SR, en RESITRIX® CL. Daarnaast levert CCM een hoogkwalitatieve aluminium dampremmer ALUTRIX®.

Met de Butyl en Bitumen producten biedt HARDCAST® een professionele oplossing voor vrijwel elk (lucht)afdichtingsprobleem, van een luchtdichte afwerking van kozijnen tot de bescherming van pijpleidingen en HVAC toepassingen. De intelligente afdichtingsproducten maken het mogelijk gebouwen niet alleen tegen vocht te beschermen, maar ze voor meer energie-efficiëntie en wooncomfort ook lucht- en dampdicht te maken.

Terug naar boven