Congrestool

Bekijk een impressie van de tool 

 

Verbindingsfestivaltool Entree

De plek in de tool waar je start met de dag en altijd naar terug kunt. Hier is de timetable van de dag te zien en kun je live zien welke activiteiten bezig zijn. Rechts zie je een chat, hier kun je algemene vragen stellen of opmerkingen maken. Bij ´people´ zie je alle aanwezigen. Je kunt een privéchat of videocall beginnen.

Verbindingsfestivaltool hoofdpodium

Op dit digitale hoofdpodium kun je luisteren naar de keynotesprekers van Duurzaam Gebouwd Congres. Jouw video en audio worden op het digitale hoofdpodium niet gedeeld. Je kunt wel vragen stellen en opmerkingen plaatsen in de chat. 

Verbindingsfestivaltool sessies

Kies zelf welke parallelsessie je wilt volgen. Je kunt kiezen om audio en video te delen, zodat je kunt communiceren met de spreker en andere bezoekers. De spreker kan ervoor kiezen om je aan het eind van de sessie toe te laten, zodat hij eerst zelf zijn presentatie kan geven. Je kunt ook zonder audio en video deelnemen. Vragen kun je stellen in de chat van de sessie. 

 

Verbindingsfestivaltool Netwerken

Dit is super gaaf én spannend. Je wordt willekeurig gematcht aan een andere congresbezoeker. In maximaal 3 minuten kun je kennismaken. Als je beide op ´Connect´ klikt, wissel je je digitale visitekaartje uit en kun je later met elkaar in contact komen. Zo breid je je netwerk super snel uit.

Verbindingsfestivaltool KEnnisplein

Ga in gesprek met de sponsors die zich werkelijk onderscheiden in de bouw- en vastgoedsector. Zij delen graag hun kennis & innovaties met je! Stel je vragen en wissel contactgegevens op een gemakkelijke manier uit. Chat met elkaar en profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen. Als je wilt profiteren van een aanbieding en op de button in de stand klikt, worden je gegevens gedeeld met de sponsor zodat zij op een later moment contact met je kunnen opnemen. 

Terug naar boven