#VanGasLos

  1 februari 2018     Het Cultuurgebouw Hoofddorp

Vernieuwde Duurzaam Bouwen Awards beloont integrale duurzaamheid

De Duurzaam Bouwen Awards worden uitgereikt tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres op 1 februari 2018. Er worden prijzen uitgereikt in 3 verschillende categorieën. Dit jaar belonen de Duurzaam Bouwen Awards partijen in de categorieën: project, woningcorporatie, en gemeente waarbij de winnaars per categorie 1 van de felbegeerde awards in ontvangst mogen nemen.  

Categorie best Duurzame Project--> de Gouden Kikker
Categorie best Duurzame Woningcorporatie --> WOCO25
Categorie best Duurzame Gemeente--> Circulaire Ring 

Vooruitstrevend en vernieuwend

Er zijn diverse vastgestelde criteria om mee te dingen naar de awards. Zo kan de winnaar integrale duurzaamheid met aantoonbare resultaten zichtbaar maken. Energie, circulariteit en gezondheid zijn hierbij de pijlers. Daarnaast moet de inzending motiverend en inspirerend zijn. Ook belangrijk is de opschaalbaarheid van het initiatief. Kunnen we het concept herhalen en op meerdere plekken in Nederland inzetten? 

Meer informatie

De organisatie van de Duurzaam Bouwen Awards stelt op dit moment de jury samen. Op de website van de Duurzaam Bouwen Awards krijgt u een indruk van de vorige uitreikingen en heeft u binnenkort de mogelijkheid om uw inzending te doen. 

Terug naar boven