Het Duurzaam Gebouwd Congres 2023

Het klimaat verandert en de opwarming van de aarde is een feit. De bouw- en vastgoedsector heeft daarbij een enorme impact: 40% van álle CO2-uitstoot komt uit de gebouwde omgeving. Willen we zorgen voor een mooie, prettige en gezonde leefomgeving, dan moeten we anders gaan ontwerpen en bouwen. Klimaatakkoorden dwingen dat ook af en daarom staat de sector voor flinke uitdagingen: we moeten anders omgaan met onze materialen, klimaatpositief gaan bouwen, nadenken over betaalbare duurzaamheid, circulair waarderen en ontwerpen, innovaties, nieuwe verdienmodellen en gedrags- en systeemverandering, om er maar een paar te noemen.

We zijn bezig met de grootste verbouwing van Nederland en als we als sector de doelstellingen willen halen, hebben we zowel koplopers als het peloton nodig. Daarom bundelen we tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres kennis, krachten en netwerken. 

We vullen samen met onze partners, leden en experts het programma in, brengen de oplossingen en innovaties in kaart en werken toe naar een concreet resultaat van de dag. Heb jij suggesties voor het programma? Stuur dan een mail naar redactie@duurzaamgebouwd.nl.

 terugblik 2022  Programma  bekijk sponsormogelijkheden 


Mede mogelijk gemaakt door: 

                            Het Duurzaam Gebouwd Congres wordt mede mogelijk gemaakt door onze kennispartners en sponsoren.  Benieuwd naar de mogelijkheden? 
                                                                                                                                          Informatie aanvragen

Congres nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Terug naar boven